Реєструйся на Ужгородському велосипедному форумі та опиши свій велосипед, свої поїздки, подорожі та тренування. ---РЕЄСТРАЦІЯ---
Не можеш увійти? Проблеми з паролем чи іменем користувача? Напиши листа адміну і проблема буде вирішена!!! Інструкції тут.


Новий вид електротяги велосипеда

Усі новини, що стосуються велосипеда та велосипедистів у тому чи іншому аспекті

Новий вид електротяги велосипеда

Повідомлення Master General » Сер жовтня 17, 2012 4:34 pm

Так у Німеччині компанія MIFA представила прототип електронного велосипеда X-PESA. Так даний велосипед не має ланцюга і приводиться в дію "чистою" електрикою. Струм для заднього олеса пропонується виробляти за допомогою генератора котрий треба крутити педалями. Принцип не новий і широко використовується зокрема у тепловозах і кар'єрних самосвалах, де це дозволяє суттєво збільшити тягу і збільшити надійність. Компанія являється одним з найбільшихз виробників велосипедів у Німеччині і випускає електровелосипеди з 2011-го року.
Зображення

Цікаво, що система управління велосипеда може приєднуватися до смартфона за допомогою бездротової технології Bluetooth. Компанія позиціонує даний прототип як найближче майбутнє на ринку електричних велосипедів. Зокрема відмова від ланцюга є досить давно очікуваною інновацією і є без сумніву великим кроком вперед. Адже це віднесе у минуле один із основних недоліків велосипеда у місті - це брудний ланцюг котрий постійно норовить вимазати чи закусити штани )))

Зображення
Зображення
Зображення
Теги: велосипед Ужгород велосипедист, Закарпаття, здоров'я, спорт, купити велосипед, продати велосипед
Аватар користувача
Master General
Адміністратор сайту
Адміністратор сайту
 
Повідомлень: 1927
З нами з: Суб липня 23, 2011 1:04 pm
Звідки: Ужгород
Велосипед: Cube Sting 140 Pro 29, ММВЗ АИ

Повернутись до Новини велосвіту

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Усі права захищено. Ужгород 2010-2014. Master General.

cron