Реєструйся на Ужгородському велосипедному форумі та опиши свій велосипед, свої поїздки, подорожі та тренування. ---РЕЄСТРАЦІЯ---
Не можеш увійти? Проблеми з паролем чи іменем користувача? Напиши листа адміну і проблема буде вирішена!!! Інструкції тут.


Правила форуму

Все, що стосується роботи цього інтернет ресурсу. Правила, побажання, проблеми, помилки, підтримка та інше.

Правила форуму

Повідомлення Master General » Суб липня 23, 2011 7:42 pm

. Ресурс приватний, не несе жодних забов'язань перед кимось, адміністратор - остання інстанція вирішення усіх питань. Комерційні оголошення проходять премодерацію, публікуються по бажанню. Підтримка блоггерів, ютуберів і т.д. не надається у випадку неналежного оформлення матеріалів (копіпасти ссилок і текстів на багатьох ресурсах одночасно не приймаються).

0.Тут усі рівні , стать , соціальний стан,рівень достатку, освіта, досвід керування велосипедом, звання на форумі не мають значення, всі колеги, всі поважають один одного!!!!!!!


1.Поважайте себе і інших , робіть так , щоб читати Ваші пости було легко і приємно: не використовуйте часто трансліт , падонкаффский сленг, мати , речення починайте з великої букви , особливо в назвах тем , старайтеся писати грамотно і літературно. Мова форуму - УКРАЇНСЬКА і їй надається першочергова роль. Вживання інших мов категорично НЕ БАЖАНО можливо призведе до постмодерації з перекладом ваших повідомлень українською.
для особо "ударених" - не сумнівайтесь, бан порішає проблеми Вашої впертості на даному форумі остаточно.


2.Слідкуйте за сенсом того, що пишете викладайте думки чітко і зрозуміло тримайте себе в руках - не опускайтеся до принижень, флейма и флуда, думки не по основній тематиці гілки пишіть мілким шрифтом, давайте темам обдумані назви, які відображатимуть суть теми. "ось питаннячко..., "помагайте любі мої !!!!!","не робить" - погані назви, ніколи їх не використовуйте. Краще подумайте декілька хвилин і напишіть таку назву, яку потім не треба буде міняти модератору.

3. У разі неспівпадання вашої думки з думкою адміністратора уникайте відкритого обговорення, образ чи провокацій - пишіть приватні повідомлення.
Якщо модератор виніс вам зауваження:

3.1.Негайно припиніть робити те, за що Вам винесли зауваження.
3.2.Не ображайтесь, Вас ніхто не хоче засмутити. Просто хтось має підтримувати порядок, для цього створені посади модераторів і адміністраторів.
3.3.Не сперечайтеся з модераторами адміністраторами у відкритих темах, краще напишіть в особисті повідомлення - все можна налагодити без підняття шуму.

4.Забороняется розповсюдження хибної інформації. Все ж таки велосипед - транспортний засіб підвищеної небезпеки, а тут не форум колекціонерів фантиків. Ваша помилка, неправильна порада або невдалий жарт може принести тим, хто задав питання, проблеми, поважайте один одного.
4.1.Заборонена реклама ресурсів , які не мають відношення до велосипедів. Спамери, лохотронщики та інші підозрілі персони будуть вилучатись без попередження.
Прямі посилання на веломагазини заборонені. Комерційні пропозиції без узгодження заборонені. Посилання на магазин слід оформляти як простий текст. Для цього робимо так _http://velo.com. . Політика щодо діяльності велосипедних магазинів на форумі пов'язана з їхнім відношенням до користувачів форуму, якщо я особисто, чи мої колеги відчують на собі хамство, зверхнє відношення, нетолерантність та інше то діяльність таких магазинів на сайті буде заборонена. Рішення, щодо цього приймається адміністратором на основі колегіального розгляду. Також власники велосипедних магазинів повинні розуміти, що даний ресурс фінансується з кишені адміністратора, а тому безкоштовно посилання на комерційну діяльність розповсюджуватися не будуть.
4.2. Посилання на сторонні ресурси можуть бути видалені у випадку якщо вміст за посиланням не вписується в концепцію даного ресурсу чи порушує дані правила.
4.3. Посилання на сайти оголошень типу slando, aukro, auto.ria.ua і т.д. небажані - краще розмістити оголошення тут.
4.4. Публікація копій інформаціїї котра вже опублікована на інших ресурсах заборонена. У випадку виявлення фактів форумного мультипостингу - можлививий бан з видаленням облікового запису і усіх повідомлень.

5.Всі поради форумчан Ви використовуєте на свій страх і ризик. Навіть найдосвідченіший велосипедист може допустити помилку, описку, щось забути, щось не врахувати. Всі ми люди і всі ми помиляємось. Адміністрація не несе жодної відповідальності за наслідки, що виникли через інформацію, пораду, посилання розміщені на форумі.

6. Обговорення політичних, релігійних, расових, національних тем та подій слід вести з великою обережністю щоб не зачепити почуття інших учасників форуму та його гостей. Взагалі не рекомендується ведення дискусії на дані теми. Адміністратор може видалити тему при винекненні кофлікту.

7. Забороняється пропаганда та підтримка шовіністичних, антиукраїнських, коммуністичних ідей, посилання на ресурси що містять таку інформацію. Забороняється пропаганда війни і насилля та підтримка сторін що їх ведуть та посилання на сайти з такою інформацією. Будь які провокації на дану тему призведуть до санкцій. Категорично заборонена риторика співзвучна з ідеологією радянського агітпропу на тему фашизму, ветеранів ВВВ, воїнів УПА. Забороняється використання слів "фашизм", "нацизм" та їх похідних. За порушення безстроковий бан.

8. Забороняється ображати інших учасників форуму крім випадків викриття шахрайства та інших неналежних діянь.

9. При створенні повідомлень слід уникати массового цитування попередніх участників. Цитати слід використовувати в міру і не перетворювати повідомлення в суцільне цитування.

10. На форумі введена трьохрівнева система попереджень:
(+) попередження
(++) строге попередження, за 3 попередження (+) дається (++).
(+++) відсторонення від форуму - бан, дається за два попередження (++). Строк бану визначається колегією адміністрації.
Строгість попередження визначається модератором чи адміністратором самостійно. Бан без колегіального розгляду
виноситься за грубе порушення пунктів правил: 1,4,7.
У всіх конфліктних ситуаціях остаточне рішення приймає адміністратор форуму.

11. Користувачі , кількість повідомлень яких рівна нулю і у яких не заповнено належним чином профіль будуть видалятися без попереджень. Будь яка реклама без попереднього знайомства з відвідувачами форуму недопустима. Порушення 11 пункту правил означає автоматичне видалення користувача. Новачкам форуму які зареєструвалися на форумі слід представитися і заповнити усі поля профілю.

12. Адміністрація залишає за собою право видаляти користувачів та їх матеріали в разі грубого порушення правил.

13. Форум являється модеруємим, при виявленні порушень адміністрація вживає заходи на свій розсуд для їх усунення. Думки які ображають погляди, честь і гідність адміністратора форуму, можуть бути видалені або оспорені в залежності від ситуації.

14. При публікації зображень необхідно їх підписувати, непідписані зображення будуть видалятися.

Удачі! Надіємось , що ми знайшли в Вас нового друга и що Вам тут сподобається.

З повагою , адміністрація.

Редакція 1.0. Головний редактор Master General.

Офіційним спонсором цього форуму є Master General та його ресурс http://gaz24.info.
Керівництво сайту:
Головний адміністратор: Master General.

Як розмістити відео
Теги: велосипед Ужгород велосипедист, Закарпаття, здоров'я, спорт, купити велосипед, продати велосипед
Аватар користувача
Master General
Адміністратор сайту
Адміністратор сайту
 
Повідомлень: 1927
З нами з: Суб липня 23, 2011 1:04 pm
Звідки: Ужгород
Велосипед: Cube Sting 140 Pro 29, ММВЗ АИ

Повернутись до Форум Ужгородський велосипедний

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей

Усі права захищено. Ужгород 2010-2014. Master General.

cron