Реєструйся на Ужгородському велосипедному форумі та опиши свій велосипед, свої поїздки, подорожі та тренування. ---РЕЄСТРАЦІЯ---
Не можеш увійти? Проблеми з паролем чи іменем користувача? Напиши листа адміну і проблема буде вирішена!!! Інструкції тут.


Продам велоподарунки

Оголошення купівлі-продажу та обміну, новинки, реклама і акції веломагазинів. Продай свій велосипед. Розмісти оголошення про продажу запчасти до велосипеда та інші. Купуй, продавай, міняй! Також можна торгувати різним скарбом що не відноситься до велосипеда та велоспорту.
Правила форуму
Реклама велосипедних магазинів платна.

Продам велоподарунки

Повідомлення Yeti-Extreme » П'ят травня 03, 2013 1:33 pm

Доброго дня :wink:
Продам стильні "фішки" і корисні гаджети на тему велоспорту. Маю величезну колекцію велобраслетів, годинників, сережок, кулонів, брелоків та ін.
Відправлю замовлення Новою поштою в будь-яку точку України. Телефонуйте: 095 762 78 94, 050 300 31 46, Євген

Зображення
Оригінальний вело-циферблат на стильному ремінці улюбленого кольору не тільки підкаже, котра година, але і нагадає про коханого двоколісного друга. Тепер правильною відповіддю на запитання «Котра година?» буде відповідь «Час колесити»! Ціна: 75 грн.

Зображення
Цей сталевий браслет у вигляді велоцепі підкреслить стиль справжнього веломана. Якщо ти такий, порадуй себе нарешті цим стильним велоподарком, будь під стать своєму двоколісному другові. Ціна: 150 грн.

Зображення
Ти не тільки затятий веломан, але і просто позитивна людина? Тоді цей життєрадісний шкіряний браслет прикрашений жовтими плетеними нитками і трьома золотистими велосипедами створений спеціально для тебе! Одягни його, і при кожному погляді на свою руку твоє обличчя буде розпливатися в усмішці, а з глибин пам'яті будуть спливати теплі спогади про твої велоподорожі. Ціна: 35 грн.
Yeti-Extreme
 
Повідомлень: 2
З нами з: П'ят травня 03, 2013 1:24 pm
Велосипед: CUBE

Re: Продам велоподарунки

Повідомлення Yeti-Extreme » Вів травня 21, 2013 3:06 pm

Ось ще невелика підбірочка цікавих аксесуарів для справжнього веломана :Yahoo!:
Придбати ці чудові велоподарунки ви можете тут :wink:

Зображення
Витончений бронзовий велосипед на червоному шкіряному шнурочку стане твоєю найкращою велоприкрасою. Цей аксесуар, який чудесним чином втілює в собі вишуканість і непретензійність, прикрасить шию стильної веломанки. Ціна: 35 грн.

Зображення
Ти справжня веломанка в душі, але в повсякденному житті тобі доводиться вдавати з себе офісну штучку? Що ж, навіть на строгій блузі чи діловому костюмі знайдеться місце для цієї елегантної брошки. Вело-брошка зі стразами Сваровськи не тільки прикрасить твоє офісне вбрання, але й повідає твоїм співробітникам про твою пристрасть до велопокатушок. Ціна: 75 грн.
Yeti-Extreme
 
Повідомлень: 2
З нами з: П'ят травня 03, 2013 1:24 pm
Велосипед: CUBE


Повернутись до Комерція велосипедна та не дуже

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей

Усі права захищено. Ужгород 2010-2014. Master General.

cron